Çakıroğlu: Vali ve Hacıosmanoğlu istifa etmelidir

Sebahattin Çakıroğlu "Türk futbolu öyle bir yere geldi ki Tüm medya burada bu kadar yanlı yayınlardan dolayı siyaseti bu işin içine soktular. Biz vatan hayine değiliz. Bu insanları çıldırtan çatıdaki polisler. Ben söyledim indirttim. Aslında istemediğimiz

Çakıroğlu: Vali ve Hacıosmanoğlu istifa etmelidir

Sebahattin Çakıroğlu "Türk futbolu öyle bir yere geldi ki Tüm medya burada bu kadar yanlı yayınlardan dolayı siyaseti bu işin içine soktular. Biz vatan hayine değiliz. Bu insanları çıldırtan çatıdaki polisler. Ben söyledim indirttim. Aslında istemediğimiz ama mani olamadığımız bir oyuncu bu işleri bu hale getirdi. Bir volkan 25 bin kişiyi bu hale getirdi. Sadece opna mı yüklenelim hayır. ilper bu kadar gerilmiş. verdiği beyanatlarla Trabzon halkını neredeyse hain ilan edip  Çatılara keskin nişancı yerleştiren Vali derhal istifa etmelidr. O valiyi gelip iki gün sonra Onur üyesi yapan İbrahim Hacıosmanoğlu'da bu gece istifa etmelidir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor