Çakıroğlu" Şike yanlışlıkla yapılan bir şey değil"

ÇAKIROĞLUNDAN SKANDAL SÖZLER ! Katıldığı bir TV programına açıklamalarda bulunan Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe ile ilgili ilginç sözler sarf etti.Fenerbahçe'nin şike yüzünden küme düşecek olmasının üzücü olduğunun altını çizen Ça

Çakıroğlu" Şike yanlışlıkla yapılan bir şey değil"

ÇAKIROĞLUNDAN SKANDAL SÖZLER !

 Katıldığı bir TV programına açıklamalarda bulunan Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe ile ilgili ilginç sözler sarf etti.

Fenerbahçe'nin şike yüzünden küme düşecek olmasının üzücü olduğunun altını çizen Çakıroğlu, şunları söyledi: "F.Bahçe'nin şikeden sebep küme düşmesine üzülürüz. Bunu başkanımız da istemez taraftarlarımız da... Ama ortada bir gerçek var. Alın terimizi çalanların cezalarını çekmeleri lazım. Çünkü şike yanlışlıkla olan birşey değil..."

Sadri Şener yönetimini de eleştiren Çakıroğlu, sözlerine şöyle devam etti: " Daha öncekiler gibi  'kupamızı verin kupamızı verin' demeyeceğiz. Kupayı alıp, Trabzon'a getireceğiz. Bunu göreceksiniz, herkes rahat olsun..."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor