Çakıroğlu: Linç edilmek istendik

Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe maçının ardından kendilerine saldırılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.Maçın ardından saldırıya uğradıklarını ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nın otoparkında mahsur kaldıklarını dile getiren Sebahatt

Çakıroğlu: Linç edilmek istendik

Trabzonspor İkinci Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, Fenerbahçe maçının ardından kendilerine saldırılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Maçın ardından saldırıya uğradıklarını ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nın otoparkında mahsur kaldıklarını dile getiren Sebahattin Çakıroğlu, "Biz Güney Kıbrıs'a gittik adamlar gibi ağırlandık. Yazıklar olsun. Şurada biraz önce basına bağlandığım sırada stadyum güvenlik müdürü zorla elimizden telefonları almaya kalktı. Alamadılar güçleri yetmez de. Burada yasakmış röportaj. Türk futbolunun içine etmeye devam ediyorlar. Bir tane yönetici buraya gelmedi" dedi.

"Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na herhangi bir müdahale oldu mu?" sorusuna cevap veren Çakıroğlu, "İbrahim Hacıosmanoğlu'na bir saldırı yok, dokunmadılar, dokunamazlar da" diye konuştu.

Olaylarla ilgili gerekli başvuruları yapacaklarını söyleyen Sebahattin Çakıroğlu, "Arkadaşlarımız fotoğrafları çekti. Onları yumruklayanların tartaklayanların emniyet mensubu olduğunu göreceksiniz" şeklinde konuştu.

Çakıroğlu ayrıca yaşananların tamamen rezalet olduğunu belirterek" Hafta boyunca ortamı yumuşatmaya çalıştık. Ancak bu yaşananları gördükten sonra bu Fenerbahçe Türk futbolundan silinmezse yazıklar olsun. Bizi İstanbul'a geldiğimizde Fenerbahçeli yöneticiler karşılamadı ancak gördüğünüz gibi çok güzel uğurladılar. Bizi maç sonunda Fenerbahçe taraftarlarının içine yönlendirenler bizi ön kapıdan çıkartarak ölümle burun buruna bırakanlara yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor