Çakıroğlu Kura için neler söyledi?

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Gruplarında eşleştiği takımlar için şunları söyledi. ''İyi bir kura çekmek istiyorduk. ben öyle de olduğunu düşünüyorum. Trabzospor bu gruptan çıkmak için çok çalışıp, e

Çakıroğlu Kura için neler söyledi?

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi Gruplarında eşleştiği takımlar için şunları söyledi. ''İyi bir kura çekmek istiyorduk. ben öyle de olduğunu düşünüyorum. Trabzospor bu gruptan çıkmak için çok çalışıp, elinden geleni yapacaktır. Bana göre zor bir gurup değil bizim için.''

FORVET TRANSFERİ

Çakıroğlu Trabzonspor'un gündeminde olan forvet transferi için ''benim biraz sağlık probelemlerim nedeniyle biraz uzak kaldım. Ben iyi bir forvetin alınacağından emimim. Çalışmalar devam ediyor. İnanın o kadar zorlandık ki Trabzonspor'daki kontratlı arkadaşlarımızın kadro açmak için o kadar zorlandık ki. Bir arkadaşımızı almak için belli bir para veriyoruz ancak gönermek içinde bir okadar para vermek durumunda kaldık. Çok ciddi sorunlarla karşılaştık. Transfer konusunda gerekeni yapacaklardır. şuanda kadroların bir tanesi açıldı. Onunda gereğini yapacaktır çalışan arkadaşlar'' ifadelerini kullandı.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sebahattin Çakıroğlu kendisinin sağlık durumu hakkında tedavisinin sürdüğünü belirterek ''tedavim devam ediyor. Radyo terepi oluyordum. Onlarıda bitirdi. bundan sonra 1 ay dinlenme sürecim var ondan sonra savaşmak için geliyorum. Bir çok maça gelemedim. kendi kendimi yedin. allah izin veririse 1 ay sonra arkadaşlarımın yanında olacağım'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler