Çakıroğlu istifa mı edecek? Haber61'e açıkladı...

Trabzonspor’da Mayıs ayında yapılan Olağanüstü Genel Kurulda başkanlık süresi ile ilgili olarak yapılan tüzük değişikliğinin mahkemeye taşınmasının ardından, geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından verilen iptal kararı sonrası Trabzonspor yönetiminin temyi

Çakıroğlu istifa mı edecek? Haber61'e açıkladı...

Trabzonspor’da Mayıs ayında yapılan Olağanüstü Genel Kurulda başkanlık süresi ile ilgili olarak yapılan tüzük değişikliğinin mahkemeye taşınmasının ardından, geçtiğimiz günlerde mahkeme tarafından verilen iptal kararı sonrası Trabzonspor yönetiminin temyize gideceği öğrenildi.

Bu gelişmenin ardından istifa edeceği haberleri çıkan Trabzonspor Başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu Haber61.net’e açıklamalarda bulundu. 

Sebahattin Çakıroğlu seçime gidilmezse istifa edeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek ''benim eğer seçime gidilmezse istifa edeceğim yönünde haberler çıktı. Öyle bir şey yok. Öyle bir beyanatta bulunmadım. Benim gönlüm seçimden yanaydı. Ama yönetimdeki arkadaşlarımız ve Başkan böyle karar verdiler. Delegenin istediği bir yönetime bir iki kişinin yapmış olduğu müracaatla bozulmasına koca delegenin önüne geçmesine müsaade etmiyoruz dedi Başkan, etmememiz lazım. Yargıtay bizim kanuni hakkımız da olduğu için, temyize başvuracağız dediler. Bizde olur dedik. Kararım da benim bundan yanadır. Gazetelerde yazıldığı gibi benim istifa etme gibi bir durum söz konusu değildir’’ dedi.

Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzon'a geklerek yönetimi toplayacağı ve bu kunu ile ilgili alınacak kararında kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ FUTBOLCULAR VAR

Trabzonspor’un ihtiyaçları doğrultusunda görüştükleri futbolcular olduğunu ifade eden Çakıroğlu, ''transfer konusunda görüştüğümüz futbolcular var ama bunları şuanda söylemek doğru olmaz. Ondan sonra müdahaleler oluyor. Yanlış şeyler oluyor. Transfer konusunu kesinleştirdiğimizde bunu kamuoyuna açıklarız’’ dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor