Çakıroğlu, Hacıosmanoğlu'na yüklendi

Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulübe ihanet etmeye devam ettiğini belirterek, kupanın siyasete satıldığını söyledi.  Mevcut yönetim kurulu ile genel kurula katılıp daha sonra İbrahim Hacıosmanoğlu başka

Çakıroğlu, Hacıosmanoğlu'na yüklendi
Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulübe ihanet etmeye devam ettiğini belirterek, kupanın siyasete satıldığını söyledi. 
 
Mevcut yönetim kurulu ile genel kurula katılıp daha sonra İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetim kurulundan istifa eden eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, 3-0'lık Karabükspor mağlubiyeti sonrası sessizliğini bozdu
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, kulübe ihanet etmeye devam ettiğini belirten Çakıroğlu, göreve gelmeden önceki söylemlerle, göreve gelindikten sonraki uygulamaların tamamen çeliştiğini ve 2010-11 sezonu şampiyonluk kupasının siyasete satıldığını iddia etti.
 
"MASKE TAKAN BİR BAŞKANLA YÜZLEŞTİK"
 
Öze dönüş projesiyle göreve geldiklerini ifade eden Çakıroğlu, "Tolunay Kafkas, Mustafa Akçay ve Hami Mandıralı ile zaman geçiren İbrahim Hacıosmanoğlu, ‘Ben ettim, ben yaptım' mantığıyla kulübü yönetmeye devam ediyor. Koltuğa oturmadan öncesi ile koltuğa oturduktan sonraki tutumu ve davranışları tamamen farklı. Genel kurul öncesinde maske takan bir başkanla maskesini çıkarttıktan sonra yüzleştik ve bu işin yürümeyeceğini de anlayınca istifa etmiştik" diye konuştu.
 
SADRİ ŞENER HARCAMA YAPTI AMA...
 
 
SADRİ ŞENER HARCAMA YAPTI AMA...
 
 
Kulüptü yapı diye bir şeyin kalmadığına dikkat çekten Çakıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Arkadaşını CEO yapıp yönetimi pasifize etti. Ünal Karaman menajer gelmişti, yerine arkadaşının arkadaşını getirdi. Tamamen tutarsızlık içinde bir anlayış güdüyor. Teknik kadroya ve alınan futbolculara ödediği paralarla Trabzonspor'un geleceğini daha da karanlık hale dönüştürdü. Takımın başarısız olması halinde Aralık ayında genel kurul yapabileceğini açıklamıştı. Eleştirdiği Sadri Şener transferde harcama yaptı ama 2010-2011 şampiyonu oldu. Bugün ise takım 16. sırada. Şampiyonluk kupasının adı bile edilmiyor. Kupa siyasete satıldı. Eğer Trabzonspor'u biraz olsun önemsiyorsalar koltuğu bırakmalılar ya da güven tazelemeliler." 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler