Çakıroğlu: “Ben bunları ibra etmem”

20 Aralıkta yapılacak olan Trabzonspor’un mali genel kurulu yaklaşırken İbrahim Hacısomanoğlu ile yola çıkan ardından sert açıklamalar yaparak yönetim kurulundan istifa eden Sebahattin Çakıroğlu mali genel kurul öncesi sert konuştuTrabzonspor’un cumartesi

Çakıroğlu: “Ben bunları ibra etmem”

20 Aralıkta yapılacak olan Trabzonspor’un mali genel kurulu yaklaşırken İbrahim Hacısomanoğlu ile yola çıkan ardından sert açıklamalar yaparak yönetim kurulundan istifa eden Sebahattin Çakıroğlu mali genel kurul öncesi sert konuştu

Trabzonspor’un cumartesi günü yapacağı mali genel kurulun seçimli kongreden daha önemli olduğuna vurgu yapan Sebahattin Çakıroğlu haber61.net'e yaptığı açıklamada “Trabzonsporluyum diyen herkesin mali genel kuruluna gelerek taşın altına eline sokmasını bekliyorum.  Burada Trabzonspor’un geleceğine karar verilecek” dedi.

Mevcut yönetim kurulunu ibra etmeyeceğinin altını çizen Çakıroğlu, "ben bu yönetimi nasıl ibra edeyim? 170 trilyon aldıkları borcu 350 trilyona çıkardılar. Şimdide hangi yüzle kulübün taşınmazlarının satışı için bizden yetki isteyecekler.  Nasıl güveneyim bunlara? Ne dediyseler tam aksini yaptılar.  O nedenle bu anlayışı ibra etmem mümkün değil" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor