Çakır bir dev maçı daha yöntecek

 FIFA Dünya Kulüpler Kupası sahibini buluyor. Chelsea ile Corinthians arasında oynanacak final, yarın 12.30'da başlayacak. Mücadele NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak tamamlayan Chelsea ile Libe

Çakır bir dev maçı daha yöntecek

 

FIFA Dünya Kulüpler Kupası sahibini buluyor. Chelsea ile Corinthians arasında oynanacak final, yarın 12.30'da başlayacak. Mücadele NTV Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.
 
Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olarak tamamlayan Chelsea ile Libertadores Kupası Şampiyonu Corinthians arasında oynanacak finali, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek.
 
Chelsea, turnuvanın yarı finalinde Meksika ekibi Monterrey'i 3-1 yenerek, Corinthians da Mısır takımı
Al-Ahly'yi tek golle geçerek adını finale yazdırmıştı.
 
Chelsea ile Corinthians arasındaki final maçı 12.30'da, Al-Ahly ile Monterrey arasında oynanacak üçüncülük karşılaşması ise 9.30'dan itibaren NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.
 
FIFA Dünya Kulüpler Kupası Final maçı Cüneyt Çakır'ın
 
UEFA Elit Kategori'de yer alan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda, Güney Amerika Kıtası temsilcisi Corinthians ile Avrupa Kıtası temsilcisi Chelsea takımları arasında oynanacak final müsabakasını yönetecek.
 
Cüneyt Çakır'ın görev alacağı bu karşılaşma, kariyerindeki ilk uluslararası final maçı olacak. Çakır, Pierluigi Collina'dan sonra FIFA'nın kulüpler bazındaki organizasyonlarında Avrupa Kıtası'ndan bir takımın finale kaldığı maçta, düdük çalacak ikinci Avrupalı hakem olacak.
 
Japonya'da düzenlenen FIFA Dünya Kulüpler Kupası Finali, yarın TSİ 12.30'da başlayacak ve Yokohama Stadı'nda oynanacak.
 
Bahattin Duran ve Tarık Ongun da bu karşılaşmada yardımcı hakem olarak görev yapacak.
 
Çakır'ın kariyerinde Avrupa'da görev aldığı önemli turnuva ve karşılaşmalar şöyle:
 
-2006-2007 UEFA U19 Avrupa Şampiyonası
-2008-2009 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Yarı Finali
-2009-2010 UEFA Avrupa Ligi Yarı Final İkinci Maçı
-2011 FIFA U20 Dünya Kupası
-2011-2012 UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finali İkinci Maçı
-EURO 2012 Grup ve Yarı Final Maçları

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler