Çakar'dan imali sözler!

 Ahmet Çakar, “Türk futbolunda hakim sınıf şikeciler, onların temizlik işçileri ve borsa spekülatörleridir. Türkiye utanmalıdır” dedi.  Ünlü hakem hocası ve yorumcu Ahmet Çakar, The Times’ta yayınlanan “Türkiye’deki şike süreci” konulu haberi twitter’da d

Çakar'dan imali sözler!

 

Ahmet Çakar, “Türk futbolunda hakim sınıf şikeciler, onların temizlik işçileri ve borsa spekülatörleridir. Türkiye utanmalıdır” dedi. 
 
Ünlü hakem hocası ve yorumcu Ahmet Çakar, The Times’ta yayınlanan “Türkiye’deki şike süreci” konulu haberi twitter’da değerlendirdi. Çakar, “Türkiye de bazı kurumlar Times’ta çıkan haberler sonucu şike temizleyicilerinden hesap soracaklar mı acaba? Türk futbolunda hakim sınıf şikeciler, onların temizlik işçileri ve borsa spekülatörleridir. Türkiye utanmalıdır” ifadelerini kullandı. 
 
1.20130309092233.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor