Çakar canlı yayında fenalaştı

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programının yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında aniden fenalaştı.Canlı yayın esnasında fenalaşan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, dün akşam saatlerinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çakar canlı yayında fenalaştı

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programının yorumcusu eski hakem Ahmet Çakar, canlı yayında aniden fenalaştı.

Canlı yayın esnasında fenalaşan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, dün akşam saatlerinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan ve yaklaşık bir buçuk saat müşahade altında bulunan Çakar, ambulansla Maslak'taki Özel Acıbadem Hastanesi'ne götürüldü. EKO'su çekilen Çakar'ın ciddi bir sağlık sorununun bulunmadığı öğrenildi. 

Hastaneye Çakar'ın sevenlerinin yanı sıra gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, programın sunucusu Göktuğ Sevinçli ile çok sayıda kişi geldi.

Çakar'ın hiçbir sıkıntısının bulunmadığını aktaran Rasim Ozan Kütahyalı, Çakar'ın sağlık tetkiklerinin yapıldığını, herhangi bir kalp spazmı ya da kalp krizinin söz konusu olmadığını vurguladı.

Eski Hakemin fenalaşıp, tansiyonunun düştüğünü ifade eden Kütahyalı bununla birlikte rutin tetkiklerin yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor