Çakar: 1 dakika bile durmamalı!

Ünlü isimler, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmemesi kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yorumladı.İşte ünlülerin Twitter mesajları:Ahmet Çakar: Tüm zamanların en skandal federasyon kararı!!! Mehmet Ali Aydınlar'ın bir Fenerbahçeli

Çakar: 1 dakika bile durmamalı!

Ünlü isimler, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gönderilmemesi kararını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yorumladı.

İşte ünlülerin Twitter mesajları:

Ahmet Çakar: Tüm zamanların en skandal federasyon kararı!!! Mehmet Ali Aydınlar'ın bir Fenerbahçeli olarak federasyonun başında olması bir fiyaskodur. O koltukta bir dakika bile oturmamalıdır.

Turgay Demir: Birileri Fenerbahçe adını Maçor bey misali insanları korkutmak için kullandı yıllardır, şapka düştü, kel göründü nihayet! Tavşan kazandı

Levent Üzümcü: Ya böyle ufak ufak düşüreceklerine aniden paaaat diye düşürseler ya. Fenerbahçe ne kaybeder Fenerbahçeliğinden?

Hakan Yılmaz: Bu sene Fenerbahçe'yi küme düşürsünler ve bu belirsizlik bitsin bence.

Berna Laçin: Türk futbolu niye bir yere gidemiyo diye sorarsınız sonra. işte şu an kına yapmakla meşgul bazı sporsevmez kendini severler yüzünden.

Itır Esen: Korkak TFF sen bu kadar basiretsiz davranırsan gelir göbeğini eloglu keser.

Hüseyin Köroğlu: Fenerbahçe futbol dahil, tüm dallarda bu yıl spora ara vermeli. Çünkü sorun spor değil, bilen biliyor!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor