Çağlayan'da 11. duruşma

 "Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 11. duruşması görülmeye başlandı.  Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya araları

Çağlayan'da 11. duruşma

 

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 11. duruşması görülmeye başlandı. 

 

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya aralarında Aziz Ylıdırım ve Olgun Peker'in bulunduğu 16 tutuklu sanık katıldı. Tutuksuz sanıklardan ise bir önceki celse tahliye edilen Şekip Mosturoğlu, Cemil Turan, Coşkun Çalık ve Ömer Ülkü'nün yanı sıra savunmalarını yapmak üzere Beşir Acar, Yavuz Ağagöl'ün de bulunduğu çok sayıda tutuksuz sanık duruşmada hazır bulundu.

 

Salı günü Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Perşembe gününü bekleyin. Bu davanın, ne davası olduğunu açıklayacağım" demesi üzerine bugün, Yıldırım'ın sözleri merakla bekleniyor. Öte yandan bugün ve yarın yapılacak savunmaların ardından mahkeme tahliye taleplerini değerlendirecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor