Ç. Rizespor bir adım daha istiyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını kazanmaları halinde bir adım öne çıkabileceklerini söyledi.Kalpar, Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantı

Ç. Rizespor bir adım daha istiyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçını kazanmaları halinde bir adım öne çıkabileceklerini söyledi.

Kalpar, Mehmet Cengiz Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ligde yaptıkları 5 maçta 10 puan topladıklarını, 5 puan da kaybettiklerini belirterek, ''Bazen istenilmeyen sonuçlar alınabiliyor. Belki daha iyi olabilirdik ama şu anda kötü bir puanda değiliz'' dedi.

Son yaptıkları Kasımpaşa maçında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getiren Kalpar, ''İsteğimizi sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bu maçta da iyi bir mücadele ortaya koyarak galip geldik. Ancak bu maç geride kaldı. Sadece bir maçla şampiyon olunmuyor. Önümüzde 29 maç daha var. İyi başlamak güzel ama önemli olan sonunu iyi tamamlamak. Bunun bilincindeyiz. Bu yolda devam edersek başarıya ulaşabiliriz'' diye konuştu.

Bundan sonra yapacakları maçların daha zor geçeceğini, bu nedenle zor maçları nasıl kazanabileceklerini düşünmeleri gerektiğini vurgulayan Kalpar, şunları söyledi:

''Ligdeki hiçbir takım ve oyuncu arasında çok fazla fark yok. Bu nedenle günlük başarılara odaklanmamalıyız. Göztepe maçında konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Maçtan çok yaşanan sel felaketi konuşuldu. Bu da bizi etkiledi. Bunlardan ders almalı, bahane üretmemeliyiz. Hedefe ulaşmak adına çok şeyler yapmalıyız.''

Kalpar, bu hafta sonu Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını kaydederek, ''Rakibimiz de geçen hafta deplasmanda kazanmıştı. Takım halinde iyi mücadele ediyorlar. Zor bir maç olacak ama kazanmamız halinde bu bizi bir adım öne çıkartabilir. Bir şeyler başarmak istiyorsak bu tür maçları kaybetmemeliyiz. Süper Lig'den düştükten sonra her yıl şampiyonluğa oynadığımız söyleniyor. Ama bunun sadece sözde kalması yetmiyor, icraat da gerekiyor'' dedi.

Takımda sakatlıkları süren oyuncular hakkında da bilgi veren Kalpar, ''Sakatlıkları süren oyuncularımızdan kaleci Ramazan bizimle birlikte idmanlara başladı. Çağrı, gelecek hafta bizimle birlikte çalışmaya başlayabilir. Takıma yeni katılan Serhat da kendisine verilen çalışma programı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. En kısa zamanda takımla birlikte çalışacak duruma gelecek'' diye konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor, yarın sabah Trabzon'dan havayolu ile Kayseri'ye giderek maç gününe kadar çalışmalarını bu kentte sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler