Ç. Rize'de transfer bitmiyor!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da açıklamalar yapan teknik direktör Hüseyin Kalpar, liglerin ertelenmesinin ardından bir ya da iki transfer yapabileceklerini söyledi. Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör

Ç. Rize'de transfer bitmiyor!

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Çaykur Rizespor'da açıklamalar yapan teknik direktör Hüseyin Kalpar, liglerin ertelenmesinin ardından bir ya da iki transfer yapabileceklerini söyledi.

 Bank Asya 1'inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hüseyin Kalpar, liglerinin ertelenmesi nedeniyle transferi yeniden gözden geçireceklerini söyledi.

Transfer için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Kalpar, ligin 10 Eylül'e ertelenmesi sonucunda bu kararı aldıklarını belirterek, "Transfer komitesiyle birlikte çok dikkatli davranıyoruz. 1 ya da 2 transfer daha yapacağız. Transfer çalışmalarında çok dikkatli, titiz ve seçici hareket edeceğiz. Bugüne kadar 3'ü yabancı olmak üzere 10 futbolcu aldık" dedi.

Bugüne kadar yapılan transferlerde takıma faydalı olmalarını sağlama adına özen gösterdiklerini vurgulayan Kaplar, "Kulübün menfaatlerini de gözönüne alıp, ekonomik açıdan en iyisini yapmayı düşünürek çalıştık. Eksik mevkilere yapacağımız transferlerde yine bu doğrultuda olacak. Öncelikle defansa takviye yapacağız. Eski, yeni ve genç ayırt etmeden her oyuncunun yeteneklerini sahaya yansıtmasına çalışıyoruz. Bu yüzden dikkatli davranıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler