Buz gibi penaltıyı vermedi!

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve Trabzonspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona eren Beşiktaş-Trabzonspor maçının 73. dakikasındaki pozisyon Trabzonspor taraftarlarını çıldırttı.Bordo-mavili takımın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, ceza sahasında Rüştü Reçber i

Buz gibi penaltıyı vermedi!

Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve Trabzonspor’un 2-1’lik galibiyetiyle sona eren Beşiktaş-Trabzonspor maçının 73. dakikasındaki pozisyon Trabzonspor taraftarlarını çıldırttı.

Bordo-mavili takımın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz, ceza sahasında Rüştü Reçber ile karşı karşıya kaldı. Topu sola çekip boş pozisyonda gol yapmak isteyen Burak’ın driblingine Rüştü Reçber ayağıyla çelme takınca Burak yerde kaldı. Ancak maçın hakem Tolga Özkalfa, buz gibi penaltıyı vermedi. Burak’a ayağa kalk diyen Özkalfa üstüne üstük Burak’a bir de sarı kart çıkarttı.

Pozisyon sonrasında Trabzonsporlu oyuncular ve yedek kulübesi hakeme yoğun itirazda bulundu, ancak karar değişmedi.

NİZAMİ PENALTI
Karşılaşmanın ardından Lig TV'de tartışmalı kararları değerlendiren eski hakem Markus Merk, "penaltı" dedi.

Alman otorite pozisyonu yorumlarken, "Rüştü iki ayağıyla birlikte hareket ediyor. Biri yetişmeyince diğeriyle Burak'ı bilinçli şekilde düşürüyor. Pozisyon net penaltı ve kırmızı kart" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor