"Büyüklüğümüz taraftarımızdan belli"

Orduspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen oynadığı futbol ve attığı golle galibiyette önemli rol oynayan Olcan Adın, Trabzonspor’un büyüklüğünün taraftarından belli olduğunu vurguladı.Avrupa da dahil gittikleri her deplasmanda taraftarların kendile

"Büyüklüğümüz taraftarımızdan belli"

Orduspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen oynadığı futbol ve attığı golle galibiyette önemli rol oynayan Olcan Adın, Trabzonspor’un büyüklüğünün taraftarından belli olduğunu vurguladı.

Avrupa da dahil gittikleri her deplasmanda taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını, Hüseyin Avni Aker’e gelen Bordo – Mavililer’in ise coşkuyla kendilerini desteklediğini kaydeden Olcan, “Bu tablo Trabzonspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi gösteriyor” dedi.

Trabzonspor’un kulüp yapısı, arkadaşlık ortamı ve oyuncu kadrosunun kendisine son derece uygun olduğunun altını çizen başarılı futbolcu, “Buraya gelmekle en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Şehre de alıştım. Evimde, sevdiklerimle mutluyum. Zaten futbolun dili bir. İşinize odaklanıp, beklentilerinizi doğru planlarsanız uyum süreci gibi bir sorun yaşamazsınız” diye konuştu.

Takımda son derece iyi bir arkadaşlık ortamı olduğuna işaret eden Olcan şunları söyledi: “Türk ve yabancı oyuncuların bu kadar iyi kaynaştığı, bir takım görmedim desem yeridir. Oyuncular idmandan çok önce tesislere gelip sohbet ediyor, oyun oynuyor, birlikte eğleniyor. Sıcak bir ortam var. Böyle bir takım oluşturmak kolay değil. Şimdi amacımız başladığımız seriyi sürdürmek”

Dünya futbolunda Robin Van Persie, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’yu hayranlıkla izlediğini dile getiren Olcan, en büyük hedefinin Trabzonspor’un başarısı ve buna katkı yapmak olduğunu seslendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor