Büyükaydın'dan Taraftara çağrı

 Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın bu sezonun Hüseyin Anvi Aker Stadı'nda oynanacak son maç özelliğindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasına tüm taraftarları davet etti. Bordo-Mavili renklere gönül verenlere galibiyetle veda e

Büyükaydın'dan Taraftara çağrı

 

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın bu sezonun Hüseyin Anvi Aker Stadı'nda oynanacak son maç özelliğindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasına tüm taraftarları davet etti.
 
Bordo-Mavili renklere gönül verenlere galibiyetle veda etmek istediklerini kaydeden Büyükaydın, "Sivasspor maçındaki atmosferi tekrarlamalıyız. Rakibin ve diğer takımların ligdeki konumları bizi hiç ilgilendirmiyor. Trabzonspor olarak her maç gibi buna da sadece galibiyet amacıyla çıkacağız. Dolu ve coşkulu tribünler önünde güzel bir oyun sergileyerek bize yakışan sonucu almak istiyoruz" dedi.
 
Futbol dışı gündemin oyuncuları meşgul etmemesi  için yönetim olarak azami özeni gösterdiklerini de dile getiren Yılmaz Büyükaydın sözlerini şöyle tamamladı: "Bizim dışımızda gelişen olaylar ve yorumlarla ilgimiz yok. Kupa finalini oynayacağımız son maça kadar aynı ciddiyetimizi koruyarak, sorumluluklarımızın  bilincinde hareket ediyoruz. Hedefimiz sezona kupayla veda etmek ve taraftarlarımızı bir nebze olsun güldürmek"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler