Büyük sürpriz! İnegölspor Kasımpaşa'yı...

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, taraftarı önünde Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.90 dakika sonunda İnegölspor karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı ve bir üst t

Büyük sürpriz! İnegölspor Kasımpaşa'yı...

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor, taraftarı önünde Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

90 dakika sonunda İnegölspor karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı ve bir üst tura yükselen takım oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında daha çok top yapan takım Kasımpaşa olurken, ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısının sonları oynanırken, 81. dakikada Berkay Günay sahneye çıktı. Berkay attığı golle İnegölspor'u 1-0 öne geçirdi. Kalan sürede başka gol olmadı ve İnegölspor 1-0'lık skorla adını bir üst tura yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor