Buruk'tan Elazığ taraftarına TS uyarısı!

  Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor hazırlıklarını sürdürdü.  Teknik direktör Okan Buruk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda oynad

Buruk'tan Elazığ taraftarına TS uyarısı!
 
 Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Teknik direktör Okan Buruk, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları son iki maçta puan alamadıklarını, bu nedenle kritik bir noktaya geldiklerini söyledi.
 
Daha kaybedilmiş bir şey olmadığını ancak puan cetvelinde de istemedikleri yerlere düştüklerini vurgulayan Buruk, şöyle konuştu:
 
"Ama şu bir gerçek ki deplasmanlarımızı atlattık. Buradan alacağımız puanlar bize artı olabilirdi, eksi oldu ama kaybedilmiş bir şey yok. Kazanacağımız çok şey var. Oyuncularımıza bunu söylüyoruz. Geriye kalan 8 final gibi maç var, oyuncularımızı bu maçlara hazırlıyoruz. Dediğim gibi kaybedilmiş bir şey yok. Özellikle bu hafta Trabzonspor karşılaşması bizim için büyük bir çıkış olacaktır."
 
Buruk, bir gazetecinin, sosyal medyada Trabzonspor'la oynanacak maç sırasında iki takım taraftarları arasında sıkıntılar yaşanabileceğinin dile getirildiğini hatırlatması üzerine, maçı kazanabilmeleri için taraftarlarının büyük desteğine ihtiyaçlarının olacağını belirterek, şunları söyledi:
 
"Biz barışı, sevgiyi ve kardeşliği öne alan bir takımız. Bunu en iyi şekilde göstermeliyiz. Burada verilebilecek her türlü zarar Trabzonspor'a veya başka bir takıma verilecek zarar değildir, Elazığspor'a verilecek zarardır. O yüzden biz sahada güzel futbolumuzu oynayacağız, seyircimizin de sadece bize destek olmasını istiyoruz. İnşallah kazanırsak da bizim için en büyük hediye, cevap da bu olacaktır." 
 
Daha sonra, bordo-beyazlı ekip, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.
 
Sakatlıkları bulunan İbrahim Kaş, Tanju ve Cangele, antrenmana katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor