Buruk: Komik goller yedik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-4 berabere sonuçlanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.Buruk, "Trabzonspor'un nasıl oynayacağını aşağı yukarı biliyorduk. Özellikle yüksek toplarla oynayan, defansta fazla top yapmayı

Buruk: Komik goller yedik

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 4-4 berabere sonuçlanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk, "Trabzonspor'un nasıl oynayacağını aşağı yukarı biliyorduk. Özellikle yüksek toplarla oynayan, defansta fazla top yapmayı sevmeyen, kale önüne yüksek top atan atan bir takım olarak analiz ettik Trabzonspor'u. Buna uygun şekilde oynamaya çalıştık. Hep öne geçen taraftık. Ancak maçın sonunda yakalandık. Kazanmak için gelmiştik. Kazanamadığımız için üzgünüz. Oyuncularımı tebrik ediyorum çünkü canı gönülden mücadele ettiler. Aslında birbirinin benzeri komik goller yedik." sözlerini kullandı.

Buruk, hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimiyle ilgili olarak ise, "Hakemlerimizin iyi niyetinden şüphem yok. Onların da iyi ve kötü yönettiği maçlar olacak. Ben nasıl antrenör olarak hata yapıyorsam, futbolcu hata yapıyorsa onların da hataları olacak. İyi niyetlerinden şüphemiz yok. Ama bugün kartlar eksikti" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler