Bursa:TS maçı çok önemli ama...

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, rakiplerin kendilerine iyice yaklaştığını belirterek, "Üçüncülük de bizim için çok önemli" dedi. Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında oynadıkları Medical Park Antalyaspor maçında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını

Bursa:TS maçı çok önemli ama...

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, rakiplerin kendilerine iyice yaklaştığını belirterek, "Üçüncülük de bizim için çok önemli" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 28. haftasında oynadıkları Medical Park Antalyaspor maçında şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Nayman, "Aradığımız golleri bulduk, fakat Antalyaspor'da sezonun en iyi maçlarından birini çıkardı. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik netice daha farklı olurdu" diye konuştu.

Gaziantepspor'un bu hafta kazanmasıyla aradaki puan farkını 3'e indirdiğini kaydeden Ferruh Nayman, "Ligin boyu kısaldıkça yarışta kızışıyor. Altımızdaki rakibimizin kazanması bizim Trabzonspor maçının önemini daha arttırdı. Trabzonspor maçı bizim için çok önemli ama bakalım kazanabilecekmiyiz" şeklinde konuştu. 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın futbolcu izlemek için yurt dışında olduğunu söyleyen Nayman, "Eksik olan bölgelerin güçlendirilmesi için çalışmalar sürüyor. Hocamızın kafasında eksik gördüğü yerler var. Hangi futbolcu uygun derse transfer edilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler