Bursaspor'un Şenol Güneş ısrarı

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Quaresma’nın yeşil beyazlı kulübe transfer olacağı iddialarını yalanladı. Bölükbaşı, Şenol Güneş ile devam etmek istediklerini de ifade etti. Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe’yi deplasmanda 3

Bursaspor'un Şenol Güneş ısrarı
Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Quaresma’nın yeşil beyazlı kulübe transfer olacağı iddialarını yalanladı. Bölükbaşı, Şenol Güneş ile devam etmek istediklerini de ifade etti.
 
Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-0 yenerek finale yükselen Bursaspor’da büyük bir coşku yaşanıyor. Karşılaşmayı İHA’ya değerlendiren Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, “Finale çıkacağımıza ben inandım, yönetim, hoca, futbolcular hepimiz inandık. Zaten biliyorduk, söylüyorduk. Kongreden sonra iyi oldu” dedi.
 
"BÖYLE KARŞILANMAYI ÖZLEMİŞTİK"
 
Maçın ardından yeşil-beyazlı taraftarların Topçular İskelesi’nde takımı karşıladığını hatırlatan Bölükbaşı, “Taraftarımız her şeyi hak ediyor. İskelede tarihi bir gece yaşadık. Böyle geceleri unutmuştuk. Şampiyonluktan sonra ilk kez böyle karşılandık, özlemişiz” diye konuştu.
 
"O KUPA BURSA’YA GELECEK"
 
Finalin Bursa’da oynanacak olmasının hatırlatılması üzerine Bölükbaşı, “Bursa’da oynanacak olması ve bizim finalde olmamız bir gurur ve onur. Bursa için, Bursasporlular için o kupayı istiyoruz o kupa Bursa’ya gelecek” şeklinde konuştu.
 
“ŞENOL HOCA İLE İNŞALLAH DEVAM EDECEĞİZ”
 
İsmi sık sık Beşiktaş ile anılan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in sözleşmesinin uzatılıp uzatılmaması hakkında da konuşan Bölükbaşı, “Hocamızı seviyoruz. Bursa onu seviyor, o Bursa’yı seviyor. Ben istikrardan yanayım. Allah’ın izni olursa devam edeceğiz” dedi.
 
Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda futbolcular ile de görüşeceklerini ifade eden Recep Bölükbaşı, “Futbolcular ile de anlaşmak istiyoruz. Bu takımı buraya kadar getirdiler. Hocamızın istediği doğrultusunda görüşeceğiz. Fernandao, Josue, Belluschi, hepsi ile bu hafta, önümüzdeki hafta tek tek görüşeceğim. Büyük bir sıkıntı gözükmüyor. Hepsi bizim futbolcumuz” ifadelerini kullandı.
 
Bölükbaşı, Querasma ile görüştükleri iddialarını ise yalanlayarak hiçbir temasta bulunmadıklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler