Bursaspor'un işi zor

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Hollanda temsilcisi Twente ile eşleşti.

Bursaspor'un işi zor

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Hollanda temsilcisi Twente ile eşleşen Bursaspor‘da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, zor bir rakip seçtiklerini belirterek, "Kolay bir rakip değil. Kendimize güvenirsek, taraftarla bütünleşirsek turu geçeriz. Bunu başarabilecek güçteyiz" dedi.

Bursaspor‘un Avrupa Ligi Play-off elemelerinde Hollanda‘nın güçlü takımı Twente ile eşleşti. Eşleşmeyi değerlendiren Ertuğrul Sağlam, Kuranın Bursaspor için hayırlı olmasını diledi. Twente‘nin güçlü bir rakip olduğunu dile getiren Sağlam, "Twente, Hollanda futbolunun önemli takımlarından birisi. Hollanda‘da şampiyon oldular. Kolay bir rakip değil. Zorlu bir rakip. Bizim hedeflerimiz arasında Avrupa Ligi‘nde ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Bursaspor‘un adını gruplara yazdırmak istiyoruz. İlk maçı Bursa‘da oynayacağız. İkinci maç için avantajlı skor elde etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bursaspor Sağlam‘la tarih yazmaya devam ediyor

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında KuPs Kuopio‘yu farklı mağlup eden Bursaspor, Ertuğrul Sağlam döneminde bir kez daha tarih yazdı.

Yeşil beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu rövanş maçında Finlandiya temsilcisi KuPs Kuopio‘yu ağırladı. Muhteşem taraftarının da desteğini alarak maç boyunca rakibine büyük üstünlük kurmayı başaran Timsah, sahadan 6-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak yeni bir tarih yazdı. Teknik patron Ertuğrul Sağlam yönetiminde birçok ilke imza atan ve tarihi başarılar elde eden Bursaspor, Avrupa Kupaları‘nda Trabzonspor ve Galatasaray ile birlikte en farklı galibiyet elde eden takım ünvanını aldı. 2007‘de Intertoto kupasında Trabzonspor, KS Vllaznia karşısında, Galatasaray da UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Maccabi Netanya mücadelesinde 6-0‘lık skor yakalamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler