Bursaspor'dan Trabzonspor'a destek!

Trabzonspor Personel ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral’ı ziyaret eden Bursaspor Genel Sekreteri Adem Sakarya, Trabzonspor’un yanında olduklarını söyledi.   SARAL’DAN TEŞEKKÜR   Galatasaray-Trabzonspor maçında kara bir tarih yazıl

Bursaspor'dan Trabzonspor'a destek!
Trabzonspor Personel ve İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral’ı ziyaret eden Bursaspor Genel Sekreteri Adem Sakarya, Trabzonspor’un yanında olduklarını söyledi.
 
SARAL’DAN TEŞEKKÜR
 
Galatasaray-Trabzonspor maçında kara bir tarih yazıldığını vurgulayan Saral, “Oyuncumuz Salih Dursun’un başkaldırı hareketine verdiğiniz destekten dolayı Bursaspor Kulübü’ne ve siz değerli yöneticilerine, başkanımız ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Bu olay dostluğumuzu daha da pekiştirmiştir. Bunun bütün camialara örnek olmasını diliyorum. Bu vesile ile Bursaspor’un efsane başkanı İbrahim Yazıcı’yı da rahmetle anıyorum. Türk futboluna yaptığı hizmetlerden dolayı ona minnettarız. Trabzonspor ile Bursaspor arasındaki dostluk daha da iyi noktalara gelecektir. Türk futbolunda yazılmış bu kara tarihten dolayı verdiğiniz destek bizi onurlandırmıştır” dedi.
 
SAKARYA: BİZ KARDEŞ KULÜBÜZ
 
Bursaspor ile Trabzonspor’un kardeş olduklarını belirten Sakarya ise, “Biz Trabzonspor ile kardeş kulübüz. Bu hadiseden sonra bizim Bursaspor olarak desteğimiz sizinle. İnşallah bu günleri atlatıp, diğer kulüplere örnek olacağız” diye konuştu. Saral, ziyaretin anısına Sakarya’ya Trabzonspor atkısı ve plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler