Bursaspor'dan Trabzonspor öncesi transfer!

Galatasaray Kulübü, Sercan Yıldırım'ın Bursaspor'a kiralandığını borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2015-2016 futbol sezonunun

Bursaspor'dan Trabzonspor öncesi transfer!

Galatasaray Kulübü, Sercan Yıldırım'ın Bursaspor'a kiralandığını borsaya bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Sercan Yıldırım'ın 2015-2016 futbol sezonunun sonuna kadar Bursaspor Kulübü Derneği'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kiralama süresi boyunca oyuncunun tüm ücretleri Bursaspor Kulübü Derneği tarafından ödenecektir. Ayrıca Bursaspor Kulübü Derneği 2015-2016 sezonu sonunda, 31 Mayıs 2016 tarihine kadar bildirimde bulunarak ve de 10 Haziran 2016'ya kadar 750.000 EUR bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler