Bursaspor'dan iki imza

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı İspanyol Cuenca ve Belçikalı Bia'nın bu akşam Bursa'ya geleceği belirtildi.Bugüne kadar 9 oyuncuyla sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılarda eksik mevkilere yönelik takviye çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.  Daha önce

Bursaspor'dan iki imza
Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı İspanyol Cuenca ve Belçikalı Bia'nın bu akşam Bursa'ya geleceği belirtildi.
Bugüne kadar 9 oyuncuyla sözleşme imzalayan yeşil-beyazlılarda eksik mevkilere yönelik takviye çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 
 
Daha önce Bursa'ya gelerek Bursasporlu yöneticilerle prensip anlaşmasına varan, ardından karar vermek için süre isteyen Deportivo La Coruna'nın kanat oyuncusu İspanyol Cuenca, menajeri aracılığıyla Bursaspor Kulübü yöneticilerini arayarak teklife "evet" dediğini bildirdi. Bunmun üzerine yeşil-beyazlı yöneticiler tarafından yeniden davet edilen 24 yaşındaki Barcelona'nın eski oyuncusunun, menajeriyle birlikte yola çıktığı ve akşam saatlerinde Bursa'da olacağı kulüp yetkililerince belirtildi.
 
Cuenca'nın yarın yapılacak sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
 
BELÇİKALI BİA'DA YOLA ÇIKTI
 
Bursaspor'da takım kaptanlarından Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasının ardından kanat bölgesi için düşünülen Standart Liege'de forma giyen Belçikalı kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia'nın da menajeriyle birlikte yola çıktığı, bu oyuncunun da akşam saatlerinde Bursa'da olacağı kaydedildi. 
 
Bursasporlu yöneticilerin, oyuncu ve kulübü Standart Liege ile anlaşılması halinde bu oyuncuya da sözleşme imzalattırmayı planladığı bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler