Bursaspor'dan F.Bahçe'ye büyük şok

Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde iki kulüp yönetimi arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Her deplasman takımını karşılayan Bursaspor yönetimi, hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Fenerbahçe kafilesini karşılamadı. Fenerbahçe'nin kafilesinde cezası nede

Bursaspor'dan F.Bahçe'ye büyük şok
Bursaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde iki kulüp yönetimi arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Her deplasman takımını karşılayan Bursaspor yönetimi, hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Fenerbahçe kafilesini karşılamadı. Fenerbahçe'nin kafilesinde cezası nedeniyle statta maçı izleyemeyecek olan Başkan Aziz Yıldırım da yer alıyor.
Bu kez gitmediler
 
NTV Spor'un haberine göre; Bursaspor Yönetimi, Fenerbahçe kafilesini karşılamadı. Artık geleneksel hale gelen, her iç saha maçında şehre gelen takımın kaldığı otele gitme ritüeli bu maçta yapılmadı.
 
Yeşil-beyazlı yönetim, her maçtan önce deplasman takımın kaldığı otele giderek tüm kafileye şehrin simgelerinden kestane şekeri hediye eder ve onlara iyi dileklerini iletirdi. Rakip teknik adama ise Bursaspor forması hediye edilirdi. Bu gelenek Galatasaray maçında da uygulanmış ve sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Cesare Prandelli'ye Bursaspor forması sunulmuştu.
 
Kriz Şenol Güneş'in Volkan hakkındaki açıklamasıyla başladı
 
Ancak geçen hafta içindeki açıklama krizi nedeniyle Bursaspor Yönetimi bu ziyareti iptal etti. İptalin gerekçesiyse Fenerbahçe'nin Şenol Güneş'in açıklamalarına tepki göstererek resmi siteden yaptığı açıklama oldu. Bursasporlu yöneticiler bu açıklamaya yanıt vermiş olsalar da tavırlarını sürdürmeyi tercih ettiler.
 
Güneş Volkan için ne demişti?
 
Küfür nedeniyle maça çıkmayan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Milli Takım'da yaşadığı krizi yorumlayan Şenol Güneş, deneyimli kalecinin yanlış yaptığını savunmuştu. Güneş, "Volkan Demirel küfür nedeniyle sahaya çıkmadı. Peki diğer maçlarda da aynı tepkiye maruz kalırsa ne yapacak? Yine sahayı mı terk edecek?" diye sormuştu.
Fenerbahçe, Güneş'e tepki göstermişti
 
Güneş'in bu sözleri sarı-lacivertli kulübün tepkisini çekmişti. Fenerbahçe Kulübü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar dile getirilmişti:
 
"Teknik Direktör Şenol Güneş’in, milli takımın kalecisi ve kaptanımız ile ilgili açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir. Daha önce Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarımızdan önce olduğu gibi, Fenerbahçe’yle oynayacak olan takımların, maçın hemen öncesindeki açıklamalarıyla yaptıkları algı yönetimi artık kronik bir hal almıştır. Milli Takımda bir dönem teknik direktörlük yapmış bir isme, kaptanımızla ilgili hedef göstermeye yönelik yaptığı açıklamalar yakışmamaktadır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler