Bursaspor'a Ak Parti desteği

Yaşanan olayların ardından tarihi bir ceza alan Bursaspor'u ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Milletvekili Sedat Kızılcıklı, verilen cezaların çok ağır olduğunu belirterek, cezaların geri alın

Bursaspor'a Ak Parti desteği

Yaşanan olayların ardından tarihi bir ceza alan Bursaspor'u ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Milletvekili Sedat Kızılcıklı, verilen cezaların çok ağır olduğunu belirterek, cezaların geri alınmasını talep ettiler.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, yöneticiler Öztürk Yazıcı, Mehmet Kara, Mustafa Yedikardeş, Zekeriye Ünaldı, Şentürk Turan ve İrfan Koç hazır bulundu.

TFF'nin saha dışı olayları nedeniyle oynanmadan iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçına ilişkin yeşil-beyazlı kulübe verdiği cezayı çok ağır bulduklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaşanan olayların Bursaspor'a mal edildiğini, bu hoş olmayan olayların Bursaspor ile hiçbir ilgisinin olmadığını kaydetti. Altepe, daha önce de benzer olayların yaşandığını ancak TFF'nin bu karşılaşmalarla ilgili ''Erteleme ve yeniden oynatma'' gibi kararlar aldığını ifade ederek, ''Oynanmayan maça hükmet galibiyet verilir mi? Karşı takım bu durumu içine sindiriyor mu? Ben bu tür cezaların uygulanabileceğine inanmıyorum. Böyle bir ceza İstanbul kulüplerine verilebilir mi? Gerekli itirazlarımızı yapacağız'' dedi.

Sedat Yalçın da olaylar ve daha sonra Bursaspor'a verilen cezadan dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Verilen cezanın Bursa şehri ve Bursaspor açısından kabul edilemez olduğunu vurgulayan Yalçın, "Bursaspor, şampiyon olarak Türkiye'ye ne kadar önemli bir takım olduğunu gösterdi. TFF'nin aldığı karara karşı edilen itiraza en üst düzeyde destek vereceğiz. Bütün partiler ortak bir açıklama yapılabilir'' diye konuştu.

Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı da ziyaretlerin çok ihtiyaçları olduğu bir dönemde gerçekleştiğini kaydetti. Bursaspor üzerinde bir takım oyunların oynanmaya çalışıldığını belirten Bölükbaşı, kararla ilgili gerekli itirazların yapıldığını söyledi.
Bir bölümü basına kapalı gerçekleşen ziyaretin sonunda Bölükbaşı, Altepe, Yalçın, Kızılcıklı ve beraberindeki partililere Bursaspor atkısı hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler