Bursaspor Şenol Güneş'e sahip çıktı!

Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş Bursa'da adeta el üstünde tutuluyor. Aldığı başarılı sonuçlar ve iyi futbolla dikkat çeken Bursaspor'da yönetimin Şenol Güneş'in arkasında durmasının ardından bu kez Bursaspor futbol camiası tarafından da destek görd

Bursaspor Şenol Güneş'e sahip çıktı!
Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş Bursa'da adeta el üstünde tutuluyor. Aldığı başarılı sonuçlar ve iyi futbolla dikkat çeken Bursaspor'da yönetimin Şenol Güneş'in arkasında durmasının ardından bu kez Bursaspor futbol camiası tarafından da destek gördü
 
Eski Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yaptığı açıklamada Şenol Güneş'in Bursaspor için büyük bir şans olduğunu söyledi.
 
Kızıl, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce çok adayla seçime gitmenin Bursaspor'un menfaatleri bakımından doğru olmadığını, Timur Noyan isminde birleşilmesinin doğru seçenek olduğunu belirttiğini hatırlatarak, gelinen noktada adayların kendi istekleriyle birleşme sağlayamadığını ifade etti.
 
Seçimde herhangi bir adayı desteklemeyeceğini vurgulayan Kızıl, şunları kaydetti:
 
"Kazanan başkanın yanında hem kendim hem de şirketimle yer alacağımı belirtmek isterim. Şunu da belirtmek isterim ki Şenol Güneş, Bursaspor için önemli bir şanstır. Bursaspor, yeni stadında Şenol Güneş yönetiminde Fernandao'lu kadrosuyla oynamalı ki sportif anlamda çıtayı daha yukarı taşımalı. Bu da başkan seçilecek kişinin en önemli sorumluluğu olacaktır. Genel kurulun Bursasporumuza hayırlı olmasını dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor