Bursaspor Karabük'ü rahat geçti

'Timsah'ın play-off aşkıSpor Toto Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasına play-off hesapları yapan Bursaspor, ligde kalma hesapları yapan Kardemir Karabükspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçında play-off hesapları

Bursaspor  Karabük'ü rahat geçti

'Timsah'ın play-off aşkı

Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasına play-off hesapları yapan Bursaspor, ligde kalma hesapları yapan Kardemir Karabükspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

 Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçında play-off hesapları yapan Bursaspor ile kümede kalma savaşı veren Kardemir Karabükspor karşı karşıya geld. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan, sadece kadın ve çocukların yer aldığı maçta Bursaspor 3-0'lık skorla galibiyete ulaştı.

 

Bursaspor'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Pablo Batalla, 45+1. dakikada Sebastian Pinto ve 56. dakikada Alfred N'Diaye kaydetti. Karşılaşmanın 88. dakikasında Ozan İpek'in bir topu da direğe takıldı.

 

Bu galibiyetin ardından Bursaspor puanını 42'ye yükselterek, 40 puanlı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kaybettiği haftada 8. sırayı ele geçirdi. Kardemir Karabükspor ise 34 puanda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor