Bursaspor gurbetçi oyuncuyla imzaladı

Bursaspor, FC Nordsjaelland’da forma giyen Oğuzhan Aynaoğlu ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardı.Bursaspor adına hayırlı olmasını belirten Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, "İkinci transfer döneminin ilk anlaşmasını Oğuzhan Aynaoğlu ile 3,5 yıllık olarak sağladı

Bursaspor gurbetçi oyuncuyla imzaladı

Bursaspor, FC Nordsjaelland’da forma giyen Oğuzhan Aynaoğlu ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Bursaspor adına hayırlı olmasını belirten Kulüp Başkanı Erkan Körüstan, "İkinci transfer döneminin ilk anlaşmasını Oğuzhan Aynaoğlu ile 3,5 yıllık olarak sağladık. Oğuzhan hem takımımıza hem de Türk Milli Takımı’na katkıda bulunacağına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bursaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Oğuzhan, “Öncelikle transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bursaspor’da olduğum için mutluyum inşallah Bursaspor ile çok şey başaracağız” diye konuştu.

OĞUZHAN AYNAOĞLU KİMDİR ?

22 Mart 1992 yılında Danimarka’da doğan Oğuzhan, futbola 2 yaşında başladı. Çocukluk yıllarını Glostrup IF’de geçirdi. Burada oynarken adını telaffuz edemeyen altyapı antrenörleri ve takım arkadaşları ona O.G. takma adını verdiler. 2004 yılında Danimarka’nın önde gelen kulüplerinden Brondby IF’nin alt yapısına geçiş yaptı. 2008 yılında ise FC Nordsjaelland’e geçti ve kendisini profesyonel yapan kontratını burada imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor