Bursaspor geçen yılı arıyor

Geçen sezonun ikinci devresinde ilk 7 maç göz önüne alındığında 17 puan toplayan Bursaspor, bu sezon ise sadece 12 puan alabildi. Şampiyon olduğu geçen sezonun ikinci yarısına fırtına gibi giren Timsah, 18 ile 24. haftalar arasında 5 galibiyet 2 beraberli

Bursaspor geçen yılı arıyor

Geçen sezonun ikinci devresinde ilk 7 maç göz önüne alındığında 17 puan toplayan Bursaspor, bu sezon ise sadece 12 puan alabildi. Şampiyon olduğu geçen sezonun ikinci yarısına fırtına gibi giren Timsah, 18 ile 24. haftalar arasında 5 galibiyet 2 beraberlik elde etti. 35 puanda ikinci yarıya başlayan Yeşil Beyazlılar, 24. hafta sonunda 52 puan ile zirvede yer aldı.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

Timsah bu sezon ise ilk devreyi 37 puanla tamamladı. İkinci yarıya da hızlı girmesi beklenen Bursaspor'da büyük bir düşüş yaşanırken, Yeşil Beyazlı takım, 3 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti. Timsah 37 puanla ikinci yarıya başlarken, 24. hafta sonunda 49 puanda kaldı. Bursaspor geçen sezon 24.hafta sonunda 49 gol atıp 21 gol yedi. Yeşil Beyazlılar bu sezon ise şu ana kadar 41 kez ağları havalandırdı ve 19 golü kalesinde gördü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler