Bursaspor fiyatları açıkladı

 Bursaspor'da teknik ekibin raporu doğrultusunda satış listesine konulan Volkan Şen ile Sercan Yıldırım'ın satış bedelleri açıklandı.Bursaspor'da gözden çıkarılan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın bonservis ücretlerini İbrahim Yazıcı Lig TV'ye açıkladı. UE

Bursaspor fiyatları açıkladı

 

Bursaspor'da teknik ekibin raporu doğrultusunda satış listesine konulan Volkan Şen ile Sercan Yıldırım'ın satış bedelleri açıklandı.

Bursaspor'da gözden çıkarılan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın bonservis ücretlerini İbrahim Yazıcı Lig TV'ye açıkladı. UEFA Avrupa Ligi play-off serisi rövanşında Belçika'nın Anderlecht takımıyla yapacağı maç için Brüksel'e giden Bursaspor'da Başkan İbrahim Yazıcı, gözden çıkarılan Volkan Şen ve Sercan Yıldırım'ın durumu hakkında bilgi verdi.

Yazıcı, ''Bir türlü hocayla yıldızları barışmadı. Onun için satma kararı aldık.'' dedi.

Bursaspor Başkanı, Volkan Şen için 4 milyon euro, Sercan Yıldırım için 5 milyon euro minimum bonservis bedeli istediklerini, bu rakamların kesinlikle aşağı düşmeyeceğini söyledi.

Başkan Yazıcı, "Elimizde kalacak, satamayacağız diye bu oyuncuları bedavaya verecek değiliz." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler