Bursaspor: Daha Trabzon maçı var

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ligde üst üste alınan beraberliklerle şampiyonluğun zora girdiğini belirtti.Spor Toto Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında karşılaştığı Ankaragücü ile berabere kalan ve şampiyonluktan uzaklaşan Bursaspor'da yeni h

Bursaspor: Daha Trabzon maçı var

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, ligde üst üste alınan beraberliklerle şampiyonluğun zora girdiğini belirtti.

Spor Toto Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında karşılaştığı Ankaragücü ile berabere kalan ve şampiyonluktan uzaklaşan Bursaspor'da yeni hedef 3'üncülüğün kaybedilmemesi.

Şampiyonluktan uzaklaştıklarını ifade eden Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, "Mucizelere kaldı diyebiliriz. Rakiplerimiz olan Fenerbahçe ve Trabzonspor da kaybetmedi. Başa baş mücadele ediyorlar. Geçtiğimiz yıl sadece Fenerbahçe ile yarışırken bu yıl iki takımla mücadele ediyoruz. Gerçekçi olmak gerekirse şampiyonluk bizden uzaklaştı" dedi.

EN KÖTÜ ŞARTLARDA 3. OLMALIYIZ
Şampiyonluktan uzaklaştıklarını ve hedeflerinin ikincilik ya da en kötü şartlarda üçüncülük olduğunu söyleyen Nayman, "Kaybetmek istemiyoruz. Geçtiğimiz yıl şampiyon olan bir takım 5'inci, 6'ncı oldu mantelitesini benimsetmemek için, 2'nci ve 3'üncülük kötü bir netice olmayacaktır. Önümüzde zor maçlar da var. Hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor ile karşılaşacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor