Bursaspor Başkanının durumu iyi

 Trabzonspor'la oynanan karşılaşmanın ardından tribünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın genel durumunun iyi olduğu açıklandı. Numune Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi T

Bursaspor Başkanının durumu iyi

 Trabzonspor'la oynanan karşılaşmanın ardından tribünde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın genel durumunun iyi olduğu açıklandı.

 
Numune Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yazıcı'nın tedavi süreciyle ilgili bilgi veren Prof. Dr. Mustafa Gökçe şunları söyledi:
 
"Heyecanlı bir maç sırasında tansiyonu biraz yükselmiş. Yüksek tansiyona bağlı, akciğer ödemi dediğimiz, akciğerinde biraz sıvı toplanması olmuş. Şu anda stabil hale getirmeye çalışıyoruz. Genel durumu iyi sayılabilecek düzeyde. Rahatlaması için ilaç tedavisine başladık. Şu anda bunun dışında yeni bir anjiyo veya başka bir girişim düşünülecek durumu yok. Kendinde, bilinci yerinde. Rahatça konuşabilecek bir hasta pozisyonunda. Hayati tehlikesi çok düşük düzeyde. Önceden kalp ve şeker hastalığı vardı. Tedavisine başladık. Sonuçları iyi. Normalde bu tip hastaların 24 ? 48 saat yoğun bakımda tutulması lazım. En azından yoğun bakım şartlarında bu süre gözlemek istiyoruz. Sonra değerlendirip kararı vereceğiz".
 
TANSİYON İLACINI ALMAYI ATLAMIŞ
 
Gökçe, Başkan Yazıcı'nın eşiyle de görüştüğünü belirterek, "Eşiyle de konuştu. Eşiyle konuşabilecek kadar rahat. Tedaviye cevap vermiş, geldiği duruma göre de yüzde 80 ' 90 düzelmiş durumda. Şu anda iyi. By ' pass ameliyatı olmuş bir hasta. İlaçlarını kullanıyor. Bugün tansiyon ilacını atlamış, almamış. Seyahatten dolayı belki de. Tansiyonunu da normal sınıra çektik. Kalp yetmezliğini, akciğer ödemi tablosunu da düzeltmeye başladık. Şu andaki durumu bence çok iyi geldiğine göre" dedi.
 
ŞAKAR: 3 DAKİKA KALA TANSİYON İLACI İSTEDİ
 
Trabzon Valisi Recep Kızılcık'la birlikte hastaneye gelen Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, "Sayın başkanın rahatsızlanması bizi çok üzdü. Bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyoruz. Hiçbir problemi yok. Biz de yanındayız. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Eşiyle de konuştuk. Herhangi bir sıkıntı olmadığını ona da söyledik. Yanımızda rahatsızlandı. Maçın bitimine 3 dakika kala tansiyon ilacı istedi. Arka taraftan ilaç getirilmesini istedik. Sonra maç bitti. Çıkıyorduk. Fenalaştığını söylediler. Biz de geri döndük. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor