Bursaspor başkanını seçiyor!

 BURSASPOR'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından alınan yeşil beyazlı kulübünr olağanüstü genel kurulu, Atatürk Spor Sarayı’nda yarın saat 19.00’da yapılacak. Başkan adayı olan Hayri Yazıcı, Erkan Körüstan, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Ö

Bursaspor başkanını seçiyor!
 BURSASPOR'da Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından alınan yeşil beyazlı kulübünr olağanüstü genel kurulu, Atatürk Spor Sarayı’nda yarın saat 19.00’da yapılacak. Başkan adayı olan Hayri Yazıcı, Erkan Körüstan, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Önadım, seçilebilmek için üyelerden oy isteyecek.
 
2793 ÜYE OY KULLANABİLECEK
 
50’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Bursaspor, bugüne kadar tam 49 genel kurul yaptı. Yeşil beyazlı kulüp, yarın 23’üncü başkanını seçecek. Olağanüstü genel kurulda kulübün 3175 üyesinden aidatlarını yatıran 2793 üye oy kullanabilecek. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için toplamayan genel kurula, sadece 320 üye katılmıştı.
 
ŞANKAYA UYARDI
 
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 5 adayın başkanlık için mücadele edeceği kongre için özel önlemler aldıklarını söyledi. Şankaya, "Çekişmeli bir genel kurul yaşayacağız. Bu nedenle üyelerimiz yanlarında kimlik numaralarını belirten nüfus cüzdanı veya ehliyetlerini göstermeleri gerekiyor. Oy kullanan herkes sandık görevlisine kimliğini göstermek zorundadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler