Bursaspor 0-2 Fenerbahçe

 Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Bursaspor ile Fenerbahçe'ye karşı karşıya geldi. Son haftalarda formsuz görüntü sergileyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu.Fenerbahçe'ye deplasmanda galibiyeti getir

Bursaspor 0-2 Fenerbahçe

 

Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Bursaspor ile Fenerbahçe'ye karşı karşıya geldi. Son haftalarda formsuz görüntü sergileyen iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe'ye deplasmanda galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Semih Şentürk ve 84. dakikada Miroslav Stoch kaydetti.

Bu galibiyetin ardından deplasmanda 4 maç sonra kazanan Fenerbahçe puanını 31'e yükseltti ve Galatasaray ile puanları eşitledi.. Son 10 maçında sadece 1 galibiyet alabilen Bursaspor ise 17 puanda kaldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler