Bursa'nın başkanı neler dedi?

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe karşısında galibiyete yetebilecek pozisyonlara girdiklerini, ancak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.Yazıcı, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iki takımın da sahaya g

Bursa'nın başkanı neler dedi?

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Fenerbahçe karşısında galibiyete yetebilecek pozisyonlara girdiklerini, ancak sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Yazıcı, karşılaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iki takımın da sahaya galibiyet için çıktığını belirterek, ''Ancak sonuçta maç berabere bitti. Maçta pozisyonlar yakaladık. Galip de gelebilirdik. Açıkçası galip gelemediğimiz için üzgünüz'' dedi.

Hakemle ilgili bir soru üzerine Yazıcı, yorumcu olmadığını, bu nedenle de hakemlerin kararları ile ilgili konuşmayacağını ifade ederek, ''Ancak bir maçta hakeme bu kadar itirazı nadir gördüm. Hakem kararları konusunda yorum yapmayacağım. Bu konuda gerekenleri yorumcular konuşur'' diye konuştu.

Yazıcı, şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soru üzerine de ''Ligin bitimine daha 7 hafta var ve bu zaman içinde çok şey değişebilir'' ifadelerini kullandı.

Yazıcı'nın basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada bazı Fenerbahçeli taraftarlar, Bursaspor kulübü başkanına tepki gösterdi. Bunun üzerine özel güvenlik görevlileri röportajın stat önünde yapılmamasını istedi. Yazıcı da bunun üzerine konuşmasına son vererek, otopark bölümünden içeri girdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler