Bursalı futbolcu kızdan dayak yedi

Svensson, Göteborg’da gittiği bir cafede 7 bayan müşteri ile tartıştı. Olay büyürken, yeşil-beyazlı futbolcunun arkadaşı Ranegie’nin kaşı açıldı. Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Gustav Svensson, İsveç’te kızların hışmına uğradı Sivasspor maçında

Bursalı futbolcu kızdan dayak yedi

Svensson, Göteborg’da gittiği bir cafede 7 bayan müşteri ile tartıştı. Olay büyürken, yeşil-beyazlı futbolcunun arkadaşı Ranegie’nin kaşı açıldı.

 

Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Gustav Svensson, İsveç’te kızların hışmına uğradı

 

Sivasspor maçından sonra izin alıp ülkesine giden genç oyuncu cumartesi gecesi Göteborg’daki eski takım arkadaşı Mathias Ranegie’yle eğlenmeye çıktı. Pazar sabahı 06.00 sularında yemek yemek üzere bir kafeye oturan ikilinin siparişleri orada bulunan 20’li yaşlardaki 7 kızın sinirine dokundu.

 

Kızlarla, Svensson ve Ranegie tartışmaya başlayınca olay büyüdü ve fiziksel saldırıya döndü. Svensson’u es geçen kızlar hınçlarını Ranegie’den aldı. Kavga esnasında Svensson arkadaşını kızların elinden kurtarmakta zorlanınca Ranegie olayı darp izleri ile atlatabildi.  Svensson kızların elinden ucuz kurtulurken, Ranegie olayı şöyle anlattı: “Sipariş ettiğimiz yemekleri bizden almaya çalıştılar. Ardından bize kötü şeyler söyleyip agresifleştiler. Bir tane çok sağlam yumruk yedim ve yüzümde çizikler oluştu. Ama ne yapabilirdimki? Kızlara karşı elimi kaldırmazdım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor