Bursa'da tüzük değişince!

BURSASPOR’un son genel kurul toplantısında 222 genel kurul üyesinin imzasıyla verilen ve genel kurulun oy birliği ile aldığı "Bursaspor'a üye olan bir kişi, aynı ligde başka takıma üye olamaz" hükmü konulan tüzük değişikliği bugün resmen yürürlüğe girdi.

Bursa'da tüzük değişince!
BURSASPOR’un son genel kurul toplantısında 222 genel kurul üyesinin imzasıyla verilen ve genel kurulun oy birliği ile aldığı "Bursaspor'a üye olan bir kişi, aynı ligde başka takıma üye olamaz" hükmü konulan tüzük değişikliği bugün resmen yürürlüğe girdi. Kulübün bu açıklamasına göre Bursaspor'a üye olan genel kurul üyesi diğer üye olduğu kulüpten istifa etmemesi halinde 1 ay içersinde üyelikten çıkartılacak.
 
Bursaspor Kulübü’nün resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:
 
"Tüzüğümüzün 9’ncu maddesinin 2’nci paragrafı aşşağıda gibi değiştirilmiştir.
 
Önceki Hali;
 
Üyeler, Bursa kulüpleri dışında, aynı yada daha üst profesyonel liglerde oynayan takımı olan başka herhangi bir kulübe üye olamazlar; ancak 06.02.2006 gününden önce bu kulüplere üye olan üyelerin hakları saklıdır. Bu tür kulüplere üye olan yada üyeliği sonradan ortaya çıkan üyelerin üyelik kaydı Yönetim Kurulu kararı ile silinir.
 
Yeni Hali;
 
a-Bursa kulüpleri dışında aynı yada daha üst profesyonel liglerde oynayan takımı olan başka herhangi bir kulüpte üye olanların üyelik kaydı Yönetim Kurulu kararı ile silinir.
 
b-Geçici madde: Bu değişiklik tarihinden itibaren başka kulüpte de üyeliği bulunan üyelere yapılacak tebliğden itibaren 1 ay içinde diğer kulüp üyeliğinden ayrılmaları, aksi halde üyelikten çıkartılacakları yazılı ihtar edilir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor