Bursa'da 11 taraftar tutuklandı

Bursa'da maç öncesi çıkan olaylarla ilgili bugün adliyeye çıkartılan 13 kişiden 11'i tutuklandı.

Bursa'da 11 taraftar tutuklandı

Bursa'da maç öncesi çıkan olaylarla ilgili bugün adliyeye çıkartılan 13 kişiden 11'i tutuklandı. 1'i tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 1'inin de sorgusu devam ediyor. Böylelikle tutuklu sayısı 29'a yükseldi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından Beşiktaş maçının iptal edilmesine neden olan olaylara karıştığı iddiasıyla devam eden soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bugün adliyeye çıkartılan 1'i kadın 25 zanlıdan aralarında kadın holigan olarak bilinen Özlem Ö.'nün de bulunduğu 12'si savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkemeye çıkarıtalan zanlılardan Eren Tuncay, Sait Bülbül, Türker Kara, Fatih Koçak, Emre Kurtulmuş, Murat Geniş, Kıvanç Sertkaya, Fatih Hacılar, Özcan Özçelik, Hamdi Vardır, İsmail Atış tutuklanırken, Recep Yıldız ise mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak için serbet bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan bir kişi ise henüz sorgulanmadı.Böylece operasyon kapsamında tutuklanan zanlı sayısı 29'a yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor