Bursa taraftarları Trabzon'a geldi

Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak maç için Bursa'dan Trabzon'a gelen Bursasporlu taraftarları taşıyan araçlar Trabzon il sınırında durdurularak tek tek arandı.İki otobüs ve iki minibüsle Trabzon'a gelen to

Bursa taraftarları Trabzon'a geldi

Süper Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Bursaspor arasında oynanacak maç için Bursa'dan Trabzon'a gelen Bursasporlu taraftarları taşıyan araçlar Trabzon il sınırında durdurularak tek tek arandı.

İki otobüs ve iki minibüsle Trabzon'a gelen toplam 140 taraftar Trabzon-Giresun il sınırındaki Beşikdüzü ilçesinde polis kontrolünde tek tek araçlardan indirilerek üzerleri arandı. Yapılan aramalarda herhangi suç unsuruna rastlanılmazken, taraftarlar daha sonra tekrar araçlarına bindirildi. Yıldızlı Beldesi'nde bulunan Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne getirilen taraftarlar buradan Trabzon Belediyesine ait otobüslere bindirilerek maçın oynanacağı Avni Aker Stadı'na hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor