Bursa taraftarından U dönüşü!

Bursaspor taraftarları, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Bursaspor taraftarı Trabzonspor lehine tezahürat yaptı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade ettiler. Taraftarlar, "Bursasporumuz'un taraftarı olarak bizlerin bir başka takım lehine 'şa

Bursa taraftarından U dönüşü!

Bursaspor taraftarları, bazı basın yayın organlarında yer alan, "Bursaspor taraftarı Trabzonspor lehine tezahürat yaptı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade ettiler. Taraftarlar, "Bursasporumuz'un taraftarı olarak bizlerin bir başka takım lehine 'şampiyon' diye bağırması Kadıköy'de yapacağımız en son şey olurdu herhalde" dediler.

Spor Toto Süper Ligi'nin 27'nci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Bursaspor'un taraftarları kendileri hakkında çıkan, "Bursaspor taraftarı Trabzonspor lehine tezahürat yaptı" haberlerini yalanladı. Kendilerinin, 'Şampiyon Trabzon' şeklinde tezahürat yapmadıklarını belirten taraftarlar, şunları söyledi: "Bursalı taraftarlar, 'Şampiyon Trabzon' diye bağırdı" ifadelerinin yer aldığı haber tamamen asılsız ve gerçek dışıdır. Dün gece Kadıköy'de yaptığı şovlar ve tezahüratlarla adından yine söz ettirerek herkesi kendisine hayran bırakan taraftarlarımız, yaygın medyada yer alanların aksine hiçbir şekilde Trabzonspor'a tezahüratta bulunmamıştır. Taraftarlarımız her maç olduğu gibi Bursasporumuzun dışında sadece 6'ncı dakikada kardeş takımımız Ankaragücü lehine tezahürat yapmıştır. Öyle sanıyoruz ki son şampiyon olan Bursaspor'un taraftarı olarak bizlerin bir başka takım lehine 'şampiyon' diye bağırması Kadıköy'de yapacağımız en son şey olurdu herhalde."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor