Bursa Sivas'ı safdışı bıraktı!

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 5. hafta maçında Bursaspor, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Bu skorun ardından Sivasspor'un gruptan çıkıp yarı finale yükselme şansı kalmadı.İlk yarısı golsüz sona eren maçta Bursaspor Sestak'ın 53. dakikadaki golüyle 1-0

Bursa Sivas'ı safdışı bıraktı!

Ziraat Türkiye Kupası A grubu 5. hafta maçında Bursaspor, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Bu skorun ardından Sivasspor'un gruptan çıkıp yarı finale yükselme şansı kalmadı.

İlk yarısı golsüz sona eren maçta Bursaspor Sestak'ın 53. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. 71'de Cihan Özkara güzel bir golle skoru 1-1'e taşıdı. 85'te Sivasspor için şanssız bir an yaşandı ve Ahmet Şahbaz kendi kalesine attığı golle Bursaspor'un 2-1 öne geçmesine neden oldu. Bu gol aynı zamanda mazçın da skoru oldu ve Yeşil-Beyazlılar maçtan 2-1 galip ayrıldı. Bursaspor, bu galibiyetle puanını 10'a çıkarırken liderliğe yükseldi ve yarı finale çıkma yolunda büyük avantaj yakaladı. Sivasspor ise 3 puanda kaldı ve yarı final şansını yitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor