Bursa 'Sağlam' galibiyet aldı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Sivasspor ile Bursapor arasındaki maçı 4-1 Bursaspor'un galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Bursaspor yarı finale yükselen dördüncü takım oldu.Karşılaşma öncesinde salı günü hayatanı kaybeden eski milli futbolcu

Bursa 'Sağlam' galibiyet aldı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Sivasspor ile Bursapor arasındaki maçı 4-1 Bursaspor'un galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Bursaspor yarı finale yükselen dördüncü takım oldu.

Karşılaşma öncesinde salı günü hayatanı kaybeden eski milli futbolculardan ve teknik direktör Erdoğan Arıca için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Sivassporlu ve Bursasporlu taraftarlar takımlarını İstanbul'da yalnız bırakmayarak destekledi. Maçın hemen başında Bursasporlu taraftarların bulunduğu Migros kale arkası tribünden sahaya yanıcı maddeler atılınca karşılaşma yaklaşık 2 dakika durdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler