Bursa puanı kaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı'nda bayan ve çocuk taraftarlara oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Halis Özkahya'nın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile a

Bursa puanı kaptı!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi.
 
Bursa Atatürk Stadı'nda bayan ve çocuk taraftarlara oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Halis Özkahya'nın düdük çaldığı mücadelede sahadan galibiyet ile ayrılan taraf 1-0'lık skor ile Bursaspor oldu. Ev sahibi ekibe gelibiyeti getiren tek golü, 83. dakikada penaltıdan Fernandao kaydetti. Konuk ekip Kardemir Karabükspor ise mücadele boyunca gol sevinci yaşayamadı.
 
Alınan bu sonucun ardından Bursaspor puanını 34'e yükseltirken, Kardemir Karabükspor ise zorlu deplasmandan eli boş dönerek 34 puanda kaldı.
 
CAJA KORKUTTU
Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan mücadelenin henüz 13. dakikasında yaşanan talihsiz pozisyon futbolseverleri korkuttu. Bursaspor'da rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kalan Renato Caja, sakatlanarak oyundan çıktı. Brezilyalı futbolcunun yerine oyuna dahil olan isim ise Oğuzhan Ayhanoğlu oldu.
 
GOL PENALTIDAN GELDİ
Karşılaşmanın 81. dakikası oynanırken Bursaspor forması giyen genç oyuncu Enes Ünal, Kardemir Karabükspor forması giyen Larrys Mabiala'nın müdahelesi ile yerde kaldı ve mücadelenin orta hakemi Halis Özkahya penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başında geçen yeni transfer Fernandao, Boy Waterman'ı mağlup etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Mücadelenin kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-0'lık Bursaspor üstünlüğü ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor