Bursa, Fener'i yenmek için and içti

Milli maçların ardından Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor.Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 27'nci haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Bursa, Fener'i yenmek için and içti

Milli maçların ardından Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligi'nin 27'nci haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularını sık sık uyardı.

Deplasmanda Fenerbahçe karşısında zorlu bir sınava çıkacak olan Bursaspor bu maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Düz koşularla başlayan antrenmanda, futbolcular 5'e 2 çalışmanın ardından dar alanda minyatür kalelerde pas pres çalışması yaptı. Antrenman yarı sahada çift kale maçla son buldu.

SAĞLAM UYARDI
Dar alanda yapılan pas pres çalışmasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularını sert bir dille uyardı. Futbolcularının oynayarak topa sahip olmasını isteyen Sağlam, "Topa sahip olmadan kazanma şansımız yok. Aynı Ankaragücü maçındaki gibi. Burada yapılan hataları maçlarda da yapıyorsunuz. Amaca yönelik yapamadıktan sonra maçta da olmuyor. O kadar maç seyrediyorsunuz hala da hata yapmaya devam ediyorsunuz" dedi.

MUSTAFA KEÇELİ AYRI ÇALIŞTI
Antrenmana Milli Takımlarda bulunan Kenny Miller ve Altidore ile ülkesinin milli takımındaki organizasyona katılacak olan İvankov katılmadı. Kart cezalısı olan ve sakatlığı bulunan Mustafa Keçeli de takımdan ayrı özel tedavi programına alındı. Çalışmalara yardımcı antrenör Mutlu Topçu da katılmadı.

Bursaspor akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor