Bursa Demirören'i desteklemiyor

 Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olacağı belirtilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i desteklemediklerini söyledi.TFF'nin olağanüstü genel kurulu için Bursaspo

Bursa Demirören'i desteklemiyor

 

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olacağı belirtilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'i desteklemediklerini söyledi.

TFF'nin olağanüstü genel kurulu için Bursaspor Kulübü olarak hiç kimseyle ortak hareket etmediklerini, herhangi bir ismi de aday olarak göstermediklerini kaydetti.

Başkan adaylarıyla ilgili tartışmaların tamamen dışında olduklarını iade eden Yazıcı, ''Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in adaylığını desteklemiyoruz. Hiç kimseyle de ortak hareket etmiyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler