Bursa Antalyaspor'la berabere

Süper Lig'de son 10 maçta sadece bir kez kazanabilen Bursaspor, deplasmanlarda sıkıntı yaşayan Medical Park Antalyaspor'la yenişemedi; 4 haftalık galibiyet hasretini dindiremedi..Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırl

Bursa Antalyaspor'la berabere

Süper Lig'de son 10 maçta sadece bir kez kazanabilen Bursaspor, deplasmanlarda sıkıntı yaşayan Medical Park Antalyaspor'la yenişemedi; 4 haftalık galibiyet hasretini dindiremedi..

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor, sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlarken yeşil-beyazlı taraftarlar, yönetimin maç biletlerinde yüzde 50 indirim yapmasına karşın karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi

 Yeşil-beyazlı taraftarlar Bursa Atatürk Stadı'nın ancak yarısına yakınını doldurdu. Taraftarlar, her maçta olduğu gibi tüm futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak ''yumruk şov'' yaptırdı.

 Bursaspor taraftarları, sezon başında Medical Park Antalyaspor'a transfer olan eski futbolcuları Ali Tandoğan'ı da unutmadı. Taraftarlar Ali Tandoğan'ı tribünlere çağırarak alkışladı.

 Maçı 100 kadar Medical Park Antalyaspor taraftarı da izledi.

-Filenin Timsahları'ndan timsah yürüyüşü-
 Bursaspor-Medical Park Antalyaspor karşılaşması öncesi, yeni kurulan Bayan Voleybol Takımı taraftarlara tanıtıldı.

 Antrenör ve oyuncuların adı okunduğunda ''oley'' çeken yeşil-beyazlı taraftarlar, daha sonra bayan voleybolcuları tribünlere davet etti. Taraftarların bu davetine olumlu yanıt verirken taraftarların isteği üzerine ''timsah yürüyüşü'' yaptı.

-Takıma meşaleli karşılama-
 Bu arada Bursasporlu taraftarlar, takımlarına stat girişinde coşkulu bir karşılama yaptı.

 Atatürk Stadı'nın girişindeki Bursastore mağazası önünde bekleyen çok sayıda taraftarlar, Bursasporlu oyuncuları taşıyan otobüsünün önünü kesti. Meşaleler yakan taraftarlar, ''Bu maçı alacağız başka yolu yok'' diye tezahürat yaptı.

 Taraftarlar adına açıklama yapan, Teksas Taraftar Grubu lideri Müjdat Çevik, taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

 Her zaman Bursaspor'un yanında olduklarını dile getiren Çevik, şunları söyledi:
''Biz Bursaspor taraftarları olarak tek yürek olduğumuzu belirtmek isteriz. Beşiktaş maçı olayları sonrası gerek takıma gerek taraftarlara verilen cezalar nedeniyle bu psikolojik baskıdan doğan olumsuzlukları ve şike soruşturması nedeniyle tüm takım taraftarlarının maçlara olan ilgisi azalmıştır. Ancak biz Bursaporlu taraftarlar olarak takımımızın her zaman yanındayız.''

-Kadroda revizyon-
 Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu akşamki karşılaşmada kadroda yine revizyona gitti.

 Turgay Bahadır ve Svensson ilk 11'de sahaya çıkarken, İbrahim Öztürk ile Bangura yedek kulübesinde yer aldı.

::VE MAÇ::

Bursaspor: 0 - Medical Park Antalyaspor: 0

 Stat: Atatürk

 Hakemler: Tolga Özkalfa, Ekrem Kan, Cevdet Kömürcüoğlu

 Bursaspor: Carson, Svensson, Ömer, Serdar, Vederson, Turgay, Musa, N'Diaye, Ozan, Batalla, Sestak,

 Medical Park Antalyaspor: Ndjock, Ali Tandoğan, Ali Turan, Deniz, Minev, Zitouni, Doğa, Uğur, İbrahim, Tita, Necati

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler