Burak'tan Trabzonlulara

Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu.Milli futbolcu, attığı 19 golle ekibinin hücum yükünü sırtlamış, bu performansıyla büyük alkış almıştı. Aldığı cezalar sebebiyle oynamadığı maçları bir kenara bırakırsak genç oyuncu sahaya çıktığı karşıla

Burak'tan Trabzonlulara

Burak Yılmaz, geçtiğimiz sezona damgasını vurmuştu.

Milli futbolcu, attığı 19 golle ekibinin hücum yükünü sırtlamış, bu performansıyla büyük alkış almıştı. Aldığı cezalar sebebiyle oynamadığı maçları bir kenara bırakırsak genç oyuncu sahaya çıktığı karşılaşmalarda yine beklentileri karşılıyor. Her ne kadar geçen sezon olduğu gibi bu yıl attığı gollerle maç kazandırmasa da Burak 11’de çıktığı Manisa ve Samsun sınavlarını da boş geçmedi.

Takımdaki tüm futbolcular gibi, “Alacağımız bir galibiyet bizi kendimize getirir” görüşünü savunan Burak Yılmaz, taraftarlara da mesaj yollamayı ihmal etmiyor.

Twitter’dan Trabzonlu futbolseverlere seslenen Trabzonspor’un yıldızı, “Taraftarımızın da desteğiyle Karabük’ü yeneceğimizden eminim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor